Damla tog Slipstop till Sverige

Kul med Kids TIPS Kommentarer


DAMLA ASLAN OM

Slipstop Sverige


Vi har träffat härliga Damla Aslan som startat Slipstop Sverige.

Vem är du?

Jag är född i september 1988, är gift och har en 2,5 årig son. I augusti är jag beräknad att bli tvåbarnsmamma. Jag är född och uppvuxen i Solna och bor fortfarande kvar i Solna. Jag tog examen 2011 från Södertörns Högskola och pluggade Ekonomi, Teknik & Design. Sedan dess har jag jobbat inom olika områden såsom vikarie på förskola, säljare samt projektledare.

Vad fick dig att starta Slipstop? 

Vi var på semester när min son precis lärde sig att gå och var ute efter någonting han kunde ha på sina fötter som han bland annat kunde gå stadigt i på hala ytor, simma i, som kunde skydda hans fötter från varma sanden på stranden samt vassa stenarna i havet. Svårt att tro men vi hittade faktiskt en produkt som fyllde alla dessa krav. Nämligen ett par smidiga, lätta, multifunktionella halkfria tossor.

Det första jag tänkte på under den semestern var hur praktiska och funktionella dessa även skulle vara att använda hemma i Sverige. Bland annat på förskolan och simskolan. Jag som en mamma tänkte främst på säkerhet och hygien och trodde högt på att Slipstop var en produkt i rätt riktning. Det var en produkt som jag ville introducera till alla mammor i Sverige som värdesätter just hygien och säkerhet.Vad är Slipstop? 
  • Slipstop är multifunktionella halkfria tossor med bekväm, innovativ och funktionell design som kan användas året runt för alla åldrar.
  • Slipstop idealiserar rätt behov där man värdesätter säkerhet och hygien då tossornas viktigaste funktion är att de är halkfria och skyddar fötterna från eventuella infektioner på både våta och torra ytor.
  • Tossorna kan användas på olika platser och tillfällen inomhus och utomhus, såsom i simhall, strand, badrum, hemma, förskolan, lekplatser, gym, yoga, m.m.
  • Slipstop är hudvänligt med optimal andningsförmåga. Innehåller ej Ftalater, Azo-färgämnen, cancerframkallande eller giftiga ämnen/färgämnen.

Var hittar man Slipstop?

I dagsläget kan man hitta flera olika valmöjligheter på design samt köpa de på vår hemsida www.slipstopswe.se. Målet är inom kort att vi ska ha olika återförsäljare som säljer Slipstop i butik eller deras egna webbshop.

Vad är ditt bästa aktivitetstips med barn?
  • Att gå på biblioteket och låna böcker så att barnet lär sig att man inte bara köper utan att man även kan låna och måste ta hand om boken samt lämna tillbaka när man tittat i den eller läst klart den.
  • En absolut favorit här hemma är att besöka platser där det finns djur.
  • Äventyrsbad
  • Picknick

DELA MED VÄNNER

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.