Våra samarbeten

Life in Mind

Image

Life in Mind AB är ett personligt företag med syftet att förmedla trygghet och mod att kunna ingripa när olyckan sker nära dig. Våra ledord kvalitettrygghet och glädje genomsyrar vårt material och vår pedagogik. Life in Minds vision är att utbildning i (HLR) hjärt- lungräddning och första hjälpen ska vara en självklarhet för alla. Att varje förskolepedagog har aktuell utbildning för barn, att varje medmänniska ser utbildningen som given samt att hjärtstartare och HLR är en självklar del i säkerhetsutrustningar och handlingsplaner på varje företag. Tillsammans med Kul med Kids anordnar vi tävlingar och tar fram fina erbjudanden!


Läs mer

Nannynu!

Image

Nannynu! vill skapa mer livskvalitet och flyt för aktiva barnfamiljer. Nannynu! grundades 2007 och är idag Sveriges största barnpassningsföretag med verksamhet i hela Sverige. Med omkring 1400 anställda barnvakter vill Nannynu! skapa mer livskvalitet och flyt för aktiva barnfamiljer genom att erbjuda barnpassning i världsklass.


Läs mer

Starka Band

Image

StarkaBand tillverkar och säljer id-/infoarmband till småbarn. Genom ett unikt designprogram är det möjligt att själv designa egna band med ett urval av olika färger och 100-tals bilder. Därutöver finns färdiga designer att välja bland. Att barnet bär kontaktinformation runt handleden skapar en värdefull trygghet att kunna röra sig ute i folksamlingar utan att behöva vara orolig för att barnen kom bort.


Häng med oss

SAMARBETE

Kul med Kids är intresserade av samarbeten med företag, föreningar och andra organisationer som är relevanta för våra besökare och följare. Förslag på samarbeten är annonslösningar, events, tävlingar, nyhetsbrev, utskick, produktprover, erbjudanden, redaktionellt innehåll och native advertising.

PR & PRESS

Kul med Kids är intresserade av PR-utskick och inbjudningar till events som är relevanta för Kul med Kids samt våra besökare och följare.

KONTAKTA OSS

Är ni intresserade av ett samarbete samt PR och press, maila oss nedan eller på info@kulmedkids.se.


MÅLGRUPP

Kul med Kids målgrupp är blivande föräldrar och småbarnsföräldrar med barn i åldern 0-5 år. Allt fler föräldrar delar idag på föräldraledigheten, vilket innebär att pappor är en allt viktigare del av Kul med Kids målgrupp. Fortfarande tar kvinnor ut flest föräldrapenningdagar och dominerar hushållsinköpen. Den sekundära målgruppen är kvinnor mellan 20-45 år.

STATISTIK

I Sverige finns omkring 574 000 barn mellan 0-5 år. 2016 föddes 121 000 barn i Sverige, varav 30 000 i Stockholm. Nästan 3 av 4 barn föds i storstäder, större städer och förortskommuner. Storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö står för 24 % av barna­födandet. I större städer, exempel­vis Eskils­tuna, Lund, Söder­tälje och Örebro, föds 30 % av barnen.