OM

KUL MED KIDS

make new friends

I Kul med Kids community skapas nätverk snabbt och enkelt. Här kan man hitta vänner, starta grupper och få kontakt med andra.

SHARING IS CARING

I Kul med Kids forum diskuteras många ämnen. Här kan man ställa frågor, hitta svar och lära av varandra.

MOMENTS OF JOY

I Kul med Kids guide finns aktiviteter och faciliteter för barn 0-5 år. Här kan man läsa recensioner och lämna omdömen.

SHOP UNTIL YOU DROP

I Kul med Kids shop finns utvalda produkter och tjänster för både vuxna och barn. Här kan man hitta inspiration och tips.

Varför?

SÅ HÄR KÄNDE VI

Som förälder vill man uppleva och lära sig saker med sitt/sina barn. Småbarnsåren är hektiska, mycket ska hinnas med och mitt i vardagens stress och bestyr vill man att skapa värdefulla stunder och minnen tillsammans. Babysim, lekland, restaurang, kalas, öppna förskolor, pulkaåkning, dans.. Alternativen är många, men vad ligger närmast, vad är bäst och hur hittar man dit? Finns det någon som befinner sig i en liknande situation och är intresserad av att träffas för en barnvänlig aktivitet eller diskutera funderingar man har?

Blivande föräldrar och småbarnsföräldrar kan känna sig ensamma i den situation de befinner sig i. Kanske är man nybliven förälder, mitt i ett tvåbarnskaos fyllt av trots, nyinflyttad småbarnsförälder utan nätverk eller den förälder som tar över föräldraledigheten när den andra föräldern börjat arbeta igen. Ett nytt skede i livet genererar ofta frågor och funderingar. Allt från vilken napp, förskola eller gymnastikkurs som är bäst till om det är normalt att ständigt känna sig trött som en zombie.

Föräldrar är intresserade av att hitta bra produkter och tjänster för både sig själva och sitt/sina barn. Mycket saker finns där ute, ett handgjort babynest, söta små tossor, pekböcker, träningskläder för gravida eller varför inte en barnmatskurs. Men hur hittar vi allt detta? Vänner, aktiviteter, platser, tips, produkter och tjänster?

Tänk att kunna samla allt detta på samma ställe och underlätta livet för oss småbarnsföräldrar..