OM

KUL MED KIDSVi som står bakom Kul med Kids heter Johanna Laser och Mikaela Ulfsparre. Två glada småbarnsföräldrar som träffades när vi båda var föräldralediga med våra första barn.

Att bli förälder innebar ett nytt skede i livet för oss, något som för de allra flesta genererar många tankar och frågor. Ibland kände vi oss ensamma i vår situation och vi saknade en plattform där småbarnsföräldrar och blivande föräldrar kunde hitta information och kommunicera med varandra.

Sakta började därför idéen till webbplatsen Kul med Kids växa fram. Vi ville skapa en mötesplats med positiv stämning där alla var välkomna och respekterade varandra och som vi själva ville vara del av. Med syfte att förenkla livet för oss sällskapstörstande, informationssökande, aktiva, stressade och trötta småbarnsföräldrar. 


Vad finns på kul med kids webbplats?

Guide, community, shop, blivande föräldrar och bloggar


Småbarnsåren är både härliga och hektiska, mycket ska hinnas med och mitt i vardagens stress och bestyr vill man uppleva och skapa värdefulla stunder och minnen tillsammans. Babysim, lekland, restauranger, kalas, öppna förskolor, pulkaåkning, dans.. Alternativen är många, men vad ligger närmast, vad är bäst och hur hittar man dit?

Precis såhär kände vi och därför har vi tagit fram Kul med Kids Guide med betygsatta och recenserade aktiviteter och faciliteter för vuxna med barn i åldern 0-5 år. Först ut är Stockholm med kringliggande kommuner och planen är att finnas på andra ställen framöver.

Ofta undrade vi också om det fanns andra som befann sig i liknande situationer och som kanske var intresserade av att träffas för en barnvänlig aktivitet eller diskutera alla de funderingar man har. Därför skapade vi Kul med Kids Community - en plats där man snabbt och enkelt skapar nätverk genom att hitta nya vänner, bjuda in kompisar, starta grupper och diskutera med andra.

Vi har också tagit fram en specifik sida med graviditetskalender samt tips och information för blivande föräldrar och gravida. Kolla in den här!

Under resan med att utveckla Kul med Kids har vi haft förmånen att få träffa otroligt många duktiga och intressanta människor. Personer som har förverkligat en idé och tagit fram fantastiskt bra produkter och tjänster för både barn samt vuxna och som vi är småbarnsföräldrar. På så vis har vi fått nys om massor av bra produkter och tjänster som noga valts ut för att vara med i Kul med Kids Shop.

Andra av dessa duktiga och intressanta personer skriver sagor, ljudböcker, poddar och annat för Kul med Kids. Vi har också förmånen att få ha några av dem som bloggare hos Kul med Kids. De bloggar om allt från vardagslivet som småbarnspappa, förlossningsförberedelser till träningsinspiration och finns, tillsammans med vår egen blogg, samlade under Kul med Kids Bloggar.

Vårt mål är att Kul med Kids ska fortsätta att underlätta livet för många blivande föräldrar och småbarnsföräldrar och vi ser med spänning fram emot att fortsatta resan vi påbörjat för att göra detta!

//Mikaela & JohannaMikaela med barnen Wilmer och Sigge.


Johanna med barnen Jaelle och Noomie.