Nannunu

Nannynu! har hjälpt över 4500 småbarnsföräldrar att få ihop det ibland lite trixiga livspusslet.

Kul med Kids REPORTAGE Kommentarer


Kul med Kids tipsar om

Nannynu!


Att trixa och fixa för att få hämtningar och lämningar att fungera ihop med arbetslivet är något som nog varje barnfamilj är bekant med, särskilt vid två heltidsarbeten. Kanske är man inflyttad och saknar det kontaktnät man hade i sin hemstad, med t ex barnets mor- och farföräldrar nära. Eller så är man ensamstående och har svårt att få tiden att räcka till i kombination med jobb.

Orsakerna till varför man behöver hjälp med barnpassning är många och sedan rutavdraget infördes har efterfrågan på barnvaktstjänster vuxit stadigt.

 

Nannynu! vill skapa mer livskvalitet och flyt för aktiva barnfamiljer.


Nannynu! grundades 2007 och är idag Sveriges största barnpassningsföretag med verksamhet i hela Sverige. Med omkring 1400 anställda barnvakter vill Nannynu! skapa mer livskvalitet och flyt för aktiva barnfamiljer genom att erbjuda barnpassning i världsklass.

Sedan starten har Nannynu! hjälpt över 4500 familjer att få ihop det ibland lite trixiga livspusslet. Nannynu! riktar sig framförallt till familjer med barn mellan 1 och 6 år. Standardpriset utgår från 167 kronor i timmen efter rutavdrag men beror på vilken barnvakt man anlitar, ålder och erfarenhet, och hur många timmar det rör sig om.


Rent praktiskt går det till så att de familjer som vill ha hjälp hör av sig till Nannynu! och därefter hittar företaget en lämplig person som kan hjälpa familjen efter familjens behov. Några kanske vill ha barnvakt en gång i månaden, medan någon vill ha hjälp med att hämta barnen på förskolan några dagar i veckan. Men det finns också de som har barnvakt på heltid, till exempel när de står i kö till en förskoleplats.

Nannynu! har höga krav på de anställda barnvakterna, tar referenser och är noga med matchningen mellan barnvakt och familj så att allt känns rätt för båda parter. Så oavsett om man har svårt att få ihop vardagspusslet med lämning och hämtning eller vill ha lite avlastning för att komma ut och gå på bio eller äta ute med sin respektive en lördagskväll, är Nannynu! ett seriöst och professionellt företag som vi på Kul med Kids gärna rekommenderar och själva anlitar!

DELA MED VÄNNER

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.