Min 200:e raka löpdag!

Daniel Karlsson Träningstrolleri - för föräldrar Kommentarer

Ja, så var dagen här, men hur känns det? Ja, väldigt mycket som vanligt. Visst, jag är jättestolt över att jag har sprungit i tvåhundra dagar på raken men det känns verkligen inte så. Löpning har blivit ett så pass naturligt inslag i min vardag att jag inte reflekterar över det. Jag njuter av varje löptur och jag mår märkbart bra av det, men när jag tänker tillbaka känns det inte som om jag har sprungit varje dag. Jag minns oftast de längre löpturerna, de roligaste passen som stuckit ut och de lopp jag sprungit. Men däremellan är de övriga passen däremellan är lite som att krypa ner i soffan och titta på TV. Dåligt exempel kanske eftersom vi har tre små kids och att jag inte minns senaste jag såg på TV … Men ni förstår vad jag menar, man minns inte alla gånger man bara ”gjorde ingenting”, så att säga.

Nu följer förhoppningsvis ytterligare 200 dagar av njutfull löpning. Det som kommer att hindra mig är grova skador och kraftig sjukdom, så jag hoppas innerligt på att jag klarar mig fint utan något sådant.

Med på rundan följde fina vänner med mig. Ellen Westfelt och jag slog ihop våra firanden då hon firade 5 år av löpning varje dag. Jag ryser i hela kroppen bara att att skriva det, helt otroligt! Hennes fina Johnny Hällneby, världsrekordhållare i 6-dagarslöpning följde också med. Utöver de två filurerna var givetvis min träningsadept Martin ”Fakiren” Lundström med och hans fina Sussi Käck som båda två runstreakar nu.
Ellens bror Nisse följde också med. Den runstreakande mentalisten Micke Askernäs imponerade stort i backarna och min kollega och vän Yankho Kamwendo visade stark form. Ett glatt gäng helt enkelt!

Här nedan följer två filmer. Den första visar Johnnys och Yankhos ständiga bråk längst vägen. Den undre videon är ett sammandrag av löprundan som kanske kan vara inspirerande. Må väl!

Kram på dig

DELA MED VÄNNER

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.