Hur lyckas man med en barnfotografering?

Kul med Kids Fotograf, TIPS Kommentarer


Vad har ni för tankar och tips inför en lyckad barnfotogafering?

Blicka Studio tipsar


För det första, se till att boka en fotografering. Det är många som tänker att de ska bara gå ner i vikt/ få lite färg/sova mer först. Vi säger så här: tiden går så fort och barnen utvecklas i raketfart och vips är de inte små längre. Du är underbar precis som du är nu och dina barn kommer älska bilderna på hela familjen tillsammans så vänta inte.

Som småbarnsförälder är man mitt inne i en snabbt snurrande karusell med kalas och aktiviteter och det är inte alltid man stannar upp och njuter av livet. En fotograf fryser ögonblicken och bevarar denna tid. Om några år kommer dessa bilder vara oerhört betydelsefulla. För er föräldrar och för era barn.

Välj en fotograf som ni känner förtroende för och vars bilder ni tycker om!


* Stressa inte upp barnen innan med en massa prat om att ni ska till fotografen och att man måste bete sig på ett visst sätt. Säg istället att ni ska åka och ha roligt. För det kommer ni ha.

* Låt fotografen sköta jobbet och locka fram önskade uttryck.Det blir lite förvirrat för barnen om de inte vet vem de ska lyssna på. Fotografen säger till om man behöver hjälp med ngt.

* Klä er lite enhetligt så att det inte är en massa olika mönster och tryck som krockar. Det blir finast på bild om färgskalan matchar lite.

* Tar ni med barnens favoritnalle eller ngt annat passande hemifrån så kan fotografen skapa några extra personliga bilder. (Hos oss finns det även rekvisita att låna i form av gosiga nallar, fina träleksaker mm.)

* Det kan ta på krafterna att va hos fotografen. Vi har frukt i studion som är bra om energidepån behöver fyllas på, men det kan va bra att ta med en smoothie /smörgås eller annat gott som just ditt barn tycker om.

* Vi har båda 3 barn och vet precis hur kaosartat familjelivet är ibland. Barn är busiga och oftast är ju inte att sitta still en favoritsyssla. Därför har vi roliga lekar på lager för att locka fram härliga uttryck och vi fotar mellan varven.

Hos oss på Blicka studio gillar vi levande bilder, härliga uttryck hos barnen, både skratt och mer allvarliga miner. Det är inte så mycket fokus på att titta in i kameran och le utan mer att ha en rolig, lekfull stund. Det blir mer som en upplevelse än en ren fotografering när lite större barn och familjer kommer till oss. De härliga leendena lovar vi kommer på köpet!


ERBJUDANDE

50 % rabatt hos Blicka studio


 
 
 

Erbjudandet gäller 50% rabatt på fotograferingsavgiften* (ord. pris 950-1500kr) när du bokar en fotografering innan 31/10 2018. Fotograferingen genomförs under 2018 i vår studio eller utomhus. Erbjudandet gäller gravid-, nyfödd-, barn- och familjefotograferingar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka via hej@blickastudio.se och ange Kul med Kids-erbjudande.

DELA MED VÄNNER

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.